Платники стали свідомими? Рівненщина перерахувала понад 5,7 мільярда податків за перше півріччя

Це на понад мільярд більше ніж рік тому

Як зазначили в Головному управління ДПС у Рівненській області, за шість місяців  2021 року загальна сума платежів, перерахованих до зведеного бюджету платниками податків Рівненщини, склала понад 5 млрд 717  мільйонів гривень. За словами начальника податкової служби області Віталія Чуя, торішній показник січня-червня  перевищено на 1 242,3 мільйона гривень.

Із загальної суми до держбюджету впродовж цього часу надійшло  2 млрд 545 млн грн  податкових платежів, що більше як за аналогічний період минулого року на 641 млн гривень.

 

Місцеві скарбниці отримали 3 млрд 172 млн грн, що перевищує торішні  надходження на 601,3 мільйона гривень.

Підсумовуючи, Віталій Чуй наголосив, що сьогодні стабільності у виконанні прогнозованих показників, та ще й з приростом, вдається досягати насамперед завдяки свідомому ставленню платників податків краю до сплати податків, підвищення рівня зарплат, а також посилення заходів із легалізації доходів та детінізації економіки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень