На Рівненщині порахували перших гривневих мільйонерів

Хто задекларував свої доходи за 2020 рік

На Рівненщині зареєстрували 14 гривневих мільйонерів. Вони задекларували 45,6 млн грн.

Сьогодні кампанія декларування доходів триває, й понад 4 тисячі мешканців краю уже відвітували про статки отримані впродовж 2020 року. Загальний задекларований дохід наразі становить понад пів мільярда гривень.

Найчастіше краяни декларували доходи, отримані від спадщини, продажу та оренди майна, обробітку землі, продажу сільськогосподарської продукції, - пояснює заступник начальника ГУ ДПС у Рівненькій області Надія Друзюк.

З задекларованого доходу до сплати визначено податкові зобов’язання на суму 9,6 млн грн.

Крім того, 1208 громадян задекларували право на податкову знижку задля повернення частини податку на доходи фізичних осіб, утриманого із заробітної плати. Сума податку на доходи фізичних осіб, визначена такими платниками до повернення  – 3,8 млн гривень.

Надія Друзюк зауважує, що для тих громадян, хто має задекларувати неоподатковані доходи, термін подання декларації – до 1 травня. А ті громадяни, хто мають бажання скористатись податковою знижкою, декларацію можуть подати протягом року – до 31 грудня включно.

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень