Півсотні рівнян зможуть приватизувати житло у гуртожитку

16 сімей проживають там по кількадесят років

Нагадаємо, на початку червня мешканці гуртожитку, що на вулиці Дворецькій, 184, який перебуває на балансі ПСП «Волинь», приходили на сесію Рівнеради. Вони просили прийняти цей гуртожиток у комунальну власність.

Тоді міський голова запевнив, що проблем із цим не виникне, у разі, якщо власник підприємства погодиться на передачу будинку.

Як повідомив депутат Рівнеради Микола Бляшин, у відповіді на його запит власник гуртожитку ПСП «Волинь» повідомив, що заперечень не має, і готовий його передати на баланс міста безкоштовно.

Гуртожиток не аварійний, тож грошей на ремонт люди не проситимуть, каже Микола Бляшин.

Проте, проблема все ж є, говорить заступник начальника управління ЖКГ Олена Москальчук:

- У процесі приватизації у нас можуть виникнути проблеми, оскільки там гуртожиток перепланований. Там, фактично, вже квартири. І в законі сказано: якщо у гуртожитку проведено перепланування, його необхідно узаконити, а потім лише дозволити приватизацію. Ну, ми вирішили, що будемо вирішувати проблеми по мірі їх надходжень. Зараз, якщо вони нам нададуть згоду, то будемо вирішувати. А далі… Просто я озвучую, щоб потім не казали, що ми затягуємо процес приватизації.

Отже, бюджетна комісія схвалила проект рішення про ініціювання передачі гуртожитку у комунальну власність міста. Остаточне рішення  - за депутатами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень