Чому автобусному парку не продають землю?

Зокрема, це та інші питання розглядалися на засіданні бюджетної комісії Рівнеради

Одним з питань була передача в приватну власність ділянки за адресою Курчатова, 9. Там знаходиться автобусний парку. Щоправда, нині він там на правах оренди, і сплачує в бюджет міста близько 32 тисяч гривень в місяць.

Підприємство звернулося до Рівнеради, аби викупити цю ділянку. Втім, як говорять депутати, залишити в оренді цю ділянку місту вигідніше. Єдиним, хто виступив проти такого рішення став депутат Сергій Васильчук. Далі пряма мова:

Там працює більше 100 працівників. Ви рахуйте, що на сьогодні це 300-350 тисяч гривень, тому що це до індексації, вони мають викинути, замість того, щоб потратити на щось інше, то викидають на орендну плату. Тобто ми забираємо розвиток підприємства

Втім, комісія це питання все ж відправила на розгляд сесії з рекомендацією «залишити в оренді».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень