Пив воду з калюжі і знайшов у кишені пачку вафель: 4 дні поранений боєць протримався сам у посадці (ФОТО)

Наразі його рятують медики

Військовослужбовець Дмитро залишився живий після важкого поранення. Під час бою з рашистами наш воїн отримав важкі травми, розповів на Facebook побратим Максим Бугель.

- Був гарячий бій. Військам ЗСУ довелося відступити. Дмитро лишився. Потім наші відновили наступ і окупанти почали відступ, — розповів військовий Максим Бугель.

Поранений Дмитро 4 дні був у посадці сам. Він сам наклав турнікет і зупинив кров, однак від поранення ослаб і самостійно вийти до своїх позицій не зміг. Чоловік знайшов глиняну яму, де стояла дощова вода і пачку вафель. Цього йому вистачило, щоб протриматися. Потім воїна знайшли:

- Як ми його витягували - це окрема історія. Одного бійця відправив у позиції по лікаря, а ще з трьома транспортували Дмитра понад 3 км.

 

Дуже мужня людина, яка змогла витримати ці 4 дні. Навіть не уявляю, як він зміг вижити в цій ситуації, — розповів Максим Бугель.

Медики надали допомогу і відправили Дмитра у шпиталь. Наразі ним опікуються медики.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень