«Питання заборони московського патріархату – це не питання Бога»: Облрада НЕ вирішила долю МП на Рівненщині  

Не всі депутати зібралися на сесію

Скрін з трансляції
Скрін з трансляції

Сесії Рівненської обласної ради, на якій мали обговорити долю УПЦ МП, не відбулося, бо не вистачило кворуму. На засідання зібралося лише 24 депутати.

24 – це більше, ніж 1/3. Саме стільки депутатів сьогодні підписалися за те, щоб зібрати сесію. Питання заборони московського патріархату – це не питання Бога, це не питання віри, духовності, свободи релігії, що чітко закріплено в Конституції. Це питання національної безпеки України, – зауважив голова обласної ради Сергій Кондрачук.

Не зібралися на сесію депутати чотирьох партій: «Сила і честь», «За майбутнє», «Слуга народу», «Батьківщина».

Перед голосуванням депутатам показали відео, де прославляли «царську сім’ю». Важко повірити, але це декілька років тому було на Рівненщині.

«Закінчується відео словами парафіянки з Висоцька про те, що путін – це цар і Бог. У когось є сумніви, що путіна канонізують ще за життя і точно після смерті? Російська церква буде за нього молитися. В цьому немає сумніву і за нього будуть молитися і в Онишківцях  (ред. - там, де щороку прославляють «царську сім’ю»), – зауважив депутат обласної ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень