Після вечірки запросила на каву додому і залишилася без кругленької суми: на Рівненщині чоловік обікрав жінку

Вона не помітила, як лишилася без грошей

В Рівненській області 41-річний чоловік з Житомирщини обікрав жінку, яка запросила його на каву. Це сталося торік. 36-річна мешканка Костополя після спільного застілля в компанії, запропонувала 41-річному уродженцю Радомишля випити кави у неї вдома.

Чоловік погодився, а поки жінка готувала напої — викрав її сумочку з гаманцем, у якому було 2000 гривень та 1000 доларів США і втік.

Оперативники невдовзі розшукали його на Житомирщині. Він вже був у СІЗО. Адже після злочину зловмисник поїхав додому та скоїв там ряд крадіжок, за що його і затримали.

Справу чоловіка скерували до суду. За скоєне найближчі 5 років злодій проведе у в’язниці.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень