Після скандалу у Рівному без премій залишились працівники ще однієї міської ради

Але є нюанси

Міський голова Костополя. Фото - Рівне вечірнє
Міський голова Костополя. Фото - Рівне вечірнє


Міський голова Костополя Євген Денисюк, щоб не збурювати свою громаду, підписав розпорядження про припинення преміювання на період воєнного стану.

Однак  у розпорядженні не йдеться про зняття премій як з самого голови Денисюка, так і його заступників, пише Рівне вечірнє.

Премії знімаються винятково із рядових працівників комунальних закладів, голий оклад яких перебуває в межах 4 тисяч гривень.

Як відомо, премії міського голови та заступників погоджуються та знімаються винятково рішенням депутатського корпусу ради.

Фото, яке опублікувало видання Рівне вечірнє
Фото, яке опублікувало видання Рівне вечірнє

Нагадаємо, посадовці у Рівному отримуватимуть «голий оклад» до якого додадуть 10% надбавки гарантовані державою. Таке рішення депутати Рівнеради підтримали одноголосно під час позачергової сесії сьогодні, 15 квітня. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень