5 вчених з Рівненщини отримають премії за свої дослідження та технічні розробки

Вони отримають по 15 тисяч гривень

П’ять обласних премій на загальну суму 75 тисяч гривень отримають молоді учені області. Розпорядження оприлюднили на сайті облдержадміністрації.

Винагорода призначається за заслуги та досягнення в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок.

За свої здобутки кожен молодий вчений отримає по 15 тисяч гривень.

Лауреатами обласної премії стали:

Сергій Куницький - кандидат технічних наук, провідний науковий співробітник науково-дослідної частини Національного університету водного господарства та природокористування.

Ольга Павелко – доктор економічних наук, доцент, професор кафедри обліку і аудиту Національного університету водного господарства та природокористування.

Катерина Павелків – доктор педагогічних наук, професор кафедри іноземних мов Рівненського державного гуманітарного університету.

Ольга Ткачук - кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія».

Оксана Марчук - доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем`янчука».

Нагадаємо, обласна премія запроваджується щороку для молодих науковців, які досягли вагомих наукових здобутків. Це особи до 35 років включно, з освітою не нижче магістерського рівня. Або ж, до 40 років включно, зі ступенем доктора наук.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень