Обдаровані люди з інвалідністю на Рівненщині можуть претендувати на стипендію

Наразі розпочали прийом документів потенційних кандидатів

Обласна влада Рівненщини підтримуватиме обдарованих і соціально активних людей з інвалідністю. Для них будуть призначати стипендію голови Рівненської ОДА та голови Рівненської облради, повідомляє пресслужба.

Як розповіли в департаменті розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської ОДА, на стипендію можуть претендувати особи з інвалідністю, які проявили себе і досягли успіху в науковій діяльності, у творчості чи мистецтві, у спорті, у громадській, а також соціальні діяльності.

Ті, кого обере конкурсна комісія, отримуватимуть по 1000 гривень щомісяця упродовж року. Таку стипендію призначають вже третій рік поспіль.

Запропонувати кандидатів повинні обласні громадські об’єднання осіб з інвалідністю, які зареєстровані і діють в Рівненській області.

Для цього потрібно зібрати такі документи:

  • подання, у якому є інформація про претендента на стипендію та його досягнення,
  • копію паспорта,
  • копію ідентифікаційного коду,
  • копію довідки про встановлення інвалідності,
  • коротку біографічну довідку,
  • згоду на обробку персональних даних.

Їх прийматимуть до 1 листопада за адресою: м. Рівне, вул. Словацького, 1. За детальнішою інформацією можна телефонувати за номером

(0362)62-07-95.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень