Працівники на двох підприємствах Рівненщини користуватимуться пільгами

Два рівненські підприємства, де працюють люди з інвалідністю, користуватимуться податковими пільгами. Таке рішення прийняли на комісії ОДА з надання підприємствам пільг з оподаткування. 

Рівненське навчально-виробниче підприємство УТОГ та підприємство «Рівне-інвагруп» отримали погодження на пільги.

За словами директора Рівненського навчально-виробничого підприємства Українського товариства глухих Віктора Маткова, нині на виробництві працює 66 осіб, з яких 42 - люди з інвалідністю. А середньомісячна заробітна плата в еквіваленті повної зайнятості для осіб з інвалідністю становить понад 8 тис. грн.

«Ми виготовляємо меблі для навчальних та дошкільних закладів, а також дивани, кухні, шафи-купе, корпусні меблі та торговельне обладнання.

 

Ми єдине підприємство в області, яке може гнути сидіння для парт. Тобто усі інші виробництва не в змозі таке робити і при потребі звертаються саме до нас.

 

У нас на балансі є гуртожиток, ми дбаємо про соціальний захист своїх працівників», - зазначає Віктор Матков.

Ще одним підприємством, якому погодили право на податкові пільги, є «Рівне-інвагруп» Рівненського обласного об’єднання Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України». Там працює 5 людей, серед яких 3 - особи з інвалідністю.

Вони спеціалізуються на виробництві паперових канцелярських виробів, друкуванні продукції та торгівлі товарами господарського призначення.

Підприємство працює вже понад 20 років.

А середньомісячна заробітна плата в еквіваленті повної зайнятості для осіб з інвалідністю становить 5460 грн.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень