«Відправився в утиль»: найкращий український спідвеїст з м. Рівне несподівано завершив сезон

Рівнянин Марко Левішин завершив виступи у нинішньому спортивному сезоні

Минулих вихідних найкращий український гонщик 2022 року Марко Левішин стартував в змаганнях зі спідвею в Австрії. В суботу учасників міжнародного турніру приймав трек у місті Сент Йоханн, а вже у неділю не менш відомий трек в Мюреку. Втім, команда Левішина повідомила про те, що гонщик завершує виступи у нинішньому спортивному сезоні. Про це повідомив керівник «Клубу вболівальників Рівненського спідвею» Сергій Головня:

- Український спортсмен Марк Левішин був беззаперечним фаворитом обох турнірів. В перший день в основній сітці заїздів набрав 9 очок (3,д,3,3) та потрапив до півфіналу, де на жаль фінішував лише третім, поступившись своєму запеклому супернику в цьому сезоні Роберту Хмелю. Перемогу в турнірі святкував австрієць Даніель Гаппмаєр, друге місце дісталося Хмелю, третє Маттіасу Нільсену з Данії.

 

Наступного дня справи в Марка пішли краще. В основній серії заїздів набрав 12 очок (3,3,3,3,п/в) та напряму виходив до фіналу. Однак у заключному 20 старті, їдучи другим та, намагаючись пройти лідера Матіаса Нільсена допустив падіння. Обидва спортсмени влетіли в надувні борти, а мотоцикл Марка відправився в утиль...

 

На щастя, ніхто зі спортсменів не зазнав важких травм... Однак від участі у Фіналі українець відмовився. Перемогу ж в турнірі святкував саме Матіас Нільсен з Данії. Друге місце дісталося місцевому матадору Даніелю Гаппмаєру, третє словенцю Ніку Скорья,- повідомив Сергій Головня.

Допомагав рівнянину як механік в обох гонках вихованець «Рівненського міського спортивно-технічного клубу» Віталій Філіпович.

Сергій Головня також нагадав, що на європейській мапі навіть в таку пізню пору лишилися міста та треки, де до кінця жовтня будуть проводитися змагання зі спідвею.

Були запрошення і в Марка, але з огляду на ситуацію було вирішено припинити виступи та сконцентруватися на підготовці до нового спортивного сезону!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень