Один раз покладете у фарш і будете робити так завжди: звичайні котлети стануть кулінарним шедевром

Секретний продукт може покращити смак смажених котлеток

Котлети – стратегічна страва усіх вікових категорій. Кожна господиня має свої секрети приготування цієї смачнющої страви.

Хтось у фарш до котлет додає цукор, хтось – манку, а хтось – батон чи хліб. Також смак котлет залежить від спецій, які додають у фарш. Але є один інгредієнт, який може ще більше покращити смак смажених котлеток, пише glavred.

Що можна додати у фарш для котлет?

Часто господині додають у фарш яйця або вимочений у молоці хліб. Проте це не найкращі продукти для правильних котлет. З яйцями котлети стають більш сухими. А вимочений у молоці хліб робить їх жорсткими. Тому краще вимочувати хліб у воді.

Як зробити котлети соковитими?

Сода у фарш – завжди правильна ідея. Сода утримує вологу у фарші, у результаті чого готові котлети стають дуже соковитими та м'якими. По-друге, сода допоможе фаршу тримати форму і ваші котлетки не розваляться під час смаження.

Скільки додати соди у фарш?

Якщо соди додати забагато, можна зіпсувати фарш. Тому треба пам’ятати пропорцію: на 1 кілограм фаршу – 1 чайна ложка соди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень