

Треба всього кілька грамів прянощів
Гречка – популярна в Україні крупа, з якої господині готують купу страв. Ця каша буде в рази смачнішою, якщо знати, що саме треба додати.
Перед приготуванням гречку потрібно добре перебрати і кілька разів промити. Далі гречку заливають холодною водою і варять у пропорції 1:2 у посуді товстими стінками.
Сіль та інші спеції додаються у гречку на початку приготування. Разом із сіллю в гречку додають гострий перець чилі, куркуму, сушений часник, імбир або цибулю. Однією з найкращих спецій до гречки є кмин.
Це насіння треба обсмажити в олії і потім додати до гречки, яка закипіла. Можна використовувати кмин і у вигляді порошку.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ
51-річний Винник показав свого єдиного спадкоємця від Таюне (ФОТО)
Лінивий Наполеон за 30 хвилин. Виходить 1 в 1, як класичний торт (ФОТО)
Фрукт, який вважають еліксиром щастя: він знімає тривогу та підіймає настрій
Тримайтеся від них якомога далі: у які дати народжуються безжальні аб'юзери?
Їх просто не впізнати: як виглядали українські актори на початку кар'єри та зараз (ФОТО)
«Рідке золото»: кухарі пояснили, чому не треба зливати воду з-під макаронів
Домашня соковита піца на тонесенькому тісті за 30 хвилин: рецепт для лінивих
У Раді пояснили, чому гречка подешевшала, а картопля подорожчала
5 речей на кухні, яких давно час позбутися
Як вибрати сосиски: 7 ознак ковбасних виробів зі справжнього м’яса
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415