Пільгові перевезення в Рівному не відмінять

Попри велике навантаження на місцевий бюджет

За словами міського голови, через потребу фінансувати пільгові перевезення та заклади профтехосвіти Рівне втратить від 80 до 100 мільйонів.

І хоча перевезення пільгових категорій населення у обласному центрі тепер повністю залежить від міського бюджету, Володимир Хомко запевняє, що пільговики і надалі користуватимуться своїми перевагами у громадському транспорті:

 – Нам на тролейбусне, щоб забезпечити тролейбусне пільгове перевезення, потрібно 30 мільйонів на рік. Давали завжди 17-18 мільйонів (з державного бюджету, - ред.) в хороший рік, то все інше ми додавали. А тепер зовсім нічого не дадуть. А про автобуси навіть мова не йде. Так і буде як було. Вони (гроші з держбюджету, - ред.) ніколи й не давалися.

 

У місті Рівному скасовувати пільгові перевезення не будуть. Я що робити знаю. Я наберу відповідальності на себе і тут будуть їздити як їздили, нічого не зміниться. Хоча шкода цих грошей.

Зауважимо, що комунальним підприємством «Рівнеелектроавтотранс» за 11 місяців 2015 року тролейбусами перевезено понад 30 мільйонів осіб, із них більше половини, а це понад 16 мільйонів людей, – пасажири-пільговики.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень