Цьогоріч держава не надала Рівному коштів на пільгові перевезення

Проте його все ж не відмінять

Депутати передбачили в міському бюджеті на поточний рік понад 3,5 мільйона гривень компенсації тролейбусному управлінню для забезпечення пільги пенсіонерам, та 1,7 мільйона гривень – студентам та школярам. Тож, як і раніше, пенсіонери їздитимуть в тролейбусах безкоштовно, а студенти та школярі за півціни. Про це кореспонденту Радіо Трек повідомив начальник міського управління транспорту та зв'язку Віталій Миронюк:

– Твердо заявляю, що в першому кварталі поточного року не буде ніяких обмежень щодо проїзду в тролейбусах. Як все було, так і залишається. Єдине, що компенсація для підприємства буде меншою, ніж 50%. Крім того, сьогодні також вирішилось питання про збереження пільг для учнів та студентів.

Разом з тим, міські обранці підтримали виділення 435 тисяч гривень на фінансування комунальної газети "7 днів". Питання супроводжувалося дискусіями, втім всупереч закону України, згідно з яким має відбутися роздержавлення комунальних видань, бюджет Рівного продовжує надалі фінансувати газету Рівнеради.

Нагадаємо, раніше й міський голова Рівного Володимир Хомко запевняв, що пільгові перевезення не відмінять.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень