«Пікнік на узбіччі» Стругацьких покажуть по американському ТБ

Режисером стане Алан Тейлор, відомий за «Грою престолів» та «Термінатором»

За адаптацію книги візьметься американська кіностудія WGN America, яка зніме серіал за романом братів Стругацьких «Пікнік на узбіччі».

У компанії розповіли, що адаптують радянський роман під американського глядача і для показу на телебаченні. Сценарій напише Джек Паглен, який працював разом з Крістофером Ноланом над фільмом "Перевага", а режисером кінокартини стане Алан Тейлор. Останній відомий завдяки своїм культовим роботам "Гра престолів" і "Термінатор". Відзначають, що курувати зйомки будуть Ніл Х. Моріц ( "Мачо і ботан", "Форсаж-7") і Вівіан Кеннон.

Завдяки такому ударному складу на кіностудії вже зараз обіцяють, що серіал стане хітом.

Сюжет серіалу розповідає про недалеке майбутнє, коли на Землю прибули інопланетяни. Незабаром вони покинули планету, залишивши після себе безліч таємниць, які збирається розгадати ветеран-сталкер Ред. Він має намір прослизнути в аномальну зону і вивчити залишки інопланетної культури.

Компанія поки не може розкрити точну дату початку зйомок або приблизну дату виходу першої серії на телеекрани.

Нагадаємо, що роман "Пікнік на узбіччі" був написаний ще в 1972 році, проте за весь час його екранізували всього один раз - Андрій Тарковський в 1979 році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень