Підручники для 5 класу: Повідомили, чого чекати на Рівненщині і яка є альтернатива

Діти і досі не мають посібників

Майже 19 тисяч п’ятикласників Рівненщини й досі не мають шкільних підручників. Діти навчаються за програмою Нової української школи (НУШ), однак через війну, зруйновані друкарні та економічну кризу посібники не надрукували.

Загалом для учнів 5-х класів Рівненщини треба понад 220 тисяч підручників, повідомили у відповіді на запит Радіо Трек в обласному департаменті освіти.

 

Там зауважують, що у Міносвіти повідомляли про можливий друк підручників з математики та української мови, однак станом на кінець жовтня їх і досі немає.

Тож в обласному департаменті освіти радять учням використовувати електронні книги, які можна безкоштовно завантажити на гаджети. Проте чи мають усі діти таку можливість, невідомо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень