Підприємства Рівного взяли участь у безкоштовному семінарі

Житловики та будівельники удосконалили свої знання щодо змін у законодавстві України про працю

Днями для представників підприємств житлово-комунальної та будівельної галузі Рівного провели безкоштовний семінар на тему «Актуальні питання щодо змін у законодавстві України про працю».

Учасники семінару заслухали та обговорили такі проблемні питання:

  • зміни в законодавстві України про працю;
  • внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 04.03.2015р. №105 «Про затвердження Порядку виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період»;
  • зміни в законодавстві, що регламентують порядок стимулювання роботодавців до працевлаштування громадян, які не можуть на рівних конкурувати в умовах сучасного ринку праці.

 

Загалом у заході взяли участь представники 67 підприємств Рівного, повідомили у Відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень