Грандіозна вечірка у Рівному: фуршет, показ мод та розіграш ексклюзивного одягу

У Рівному відбулася Fashion Show Party – модна вечірка відомого модельєра Фелікса Родіонова

У Рівному відбувся шоу-показ шкіряних та хутряних виробів колекції 2015-2016 від відомого українського модельєра Фелікса Родіонова.

Під час Fashion Show Party також демонстрували такі бренди від бутика «ARMADIO» як Paul&shark Bogner, Tardia, Zegna, Verri, Harmont&Blaine, Marina Militare, Hugo Boss, Husky.

Окрім того, гості змогли насолодитися фуршетом, хорошою музикою та розвагами. Зокрема, відбулися виступи першої та єдиної на теренах Західної України танцювальної трупи «Light Dance Company». А спеціальним гостем вечірки був один із кращих українських діджеїв DJ Light.

Більше того, як приємний бонус, серед усіх присутніх розіграли чоловічу та жіночу куртку від Фелікса Родіонова. На запрошенні був відривний талон із серійним номером. Два з них – стали виграшними. Першій пощастило Оксані з номером 0259. За її словами, вона є постійною клієнткою Фелікса вже протягом 18 років. Жінка обрала чоловічу куртку. Жіночу куртку отримала Вікторія. Виграш їй приніс номер 0278.

Додамо, що під час вечірки відбувався і благодійний аукціон на підтримку онкохворих дітей: розіграли жіночу сумочку (за 3100 гривень), кофтину (за 800 гривень) та шкіряну куртку (за 7500 гривень). Завдяки цьому зібрали понад 11 тисяч гривень, які передадуть паліативним хворим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень