Під пильним оком Муженка на Рівненському полігоні навчалися резервісти (ФОТО)

На Рівненському полігоні розпочалися бригадні тактичні навчання з залученням військовослужбовців оперативного резерву.

Авіація, танки, бойові машини піхоти, артилерія – все злилося в єдиному потужному гуркоті. Так розпочалися на Рівненському полігоні бригадні тактичні навчання із залученням резервістів, під керівництвом командувач військ оперативного командування «Захід» генерал-майор Ігоря .Довгань.

Особливістю навчань є те, що на ряду з контрактниками та мобілізованими військовослужбовцями участь у них, після двотижневих зборів взяли резервісти Збройних Сил.

З військовослужбовцями оперативного резерву, призваними на двотижневі збори, були організовані та пройдені всі етапи підготовки військовослужбовців, від індивідуальної, до бойового злагодження в складі бригади.

 «Бригада має неоціненний досвід бойових дій у зоні АТО. На цих навчанням ми максимально відточили свої навички. Ми потужна бойова сила, яка готова виконати будь яке завдання. Звичайно, стати таким потужним з’єднанням вдалося завдяки кропіткій роботі офіцерів управління  всіх ланок, від бригади до оперативного командування включно», - розповів заступник командира танкового батальйону Сергій Корсун

Вінцем зборів стали повномасштабне бригадне тактичне навчання з бойовою стрільбою..

«Коли в поле виходить вся бригада відчувається її неймовірна міць, сила. Я не уявляю ворога, який міг би нас здолати. Ми налаштовані на перемогу, ми готові йти вперед звільняти наші землі від агресора.» - зауважив  резервіст з позивним  «Чорний».

За ходом проведення навчань спостерігав Начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко, та Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Попко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень