Сьогодні в місті - свято військових (ФОТО)

Сьогодні у Рівному відбулися урочистості з нагоди 75-річчя 55 окремого полку зв’язку

На території полку відкрили меморіальну дошку, демонстрували озброєння та військову техніку. Тим часом, у міському Будинку культури військовим вручали нагороди. Серед них і особлива медаль, випущена саме до 75-річчя полку зв’язку, розповідає прес-офіцер Міністерства оборони у Рівненській області Віктор Шубець:

Знак 75-ї річниці, така своєрідна медаль була створена до цієї річниці. Її вручили кращим військовослужбовцям та ветеранам військової частини. На честь свята у військовій частині зібралися ветерани. Під час урочистості було вручено від командувача військ оперативного командування "Захід", від Міністра оборони, від начальника штабу. Було декілька десятків нагород та відзнак за сумлінну службу.

Віктор Шубець розповів також, що більшість нагороджених це сержантсько-солдатський склад. З особливою пошаною вояки зустрічали на сцені бійця, який втратив ногу у зоні АТО – йому аплодували стоячи більше трьох сотень присутніх у залі. Нагадаю,  святкують військові ще один ювілей – 25 років з дня складання присяги на вірність українському народу. До слова, це була перша в Україні військова частина, яка це зробила.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень