Під керівником Рівненського пологового будинку захиталося крісло?

Певні зауваження до роботи Сергія Сулімовського є - підтвердив начальник міського управління охорони здоров’я

В соцмережах активно обговорюється питання можливої заміни головного лікаря Рівненського міського пологового будинку.

Зокрема журналіст Юрій Дюг написав, що Сергій Сулімовський може позбутися посади через те, що не спрацювався з новим керівником управління охорони здоров’я міста Віктором Іськівим.

Тут сорока на хвості принесла, що у Рівному хочуть звільнити головного лікаря Рівненського міського пологового будинку Сергія Сулімовського. Точніше, хочуть щоб сам написав заяву на звільнення. Мовляв, не спрацювався він з новим начальником міського управління охорони здоров'я Віктором Іськівим.

 

Головний чиновник від медицини Рівного підтвердив прискіпливу увагу до головного лікаря пологового будинку на вул.Медичній, зокрема через питання щодо господарської діяльності у закладі.

Віктор Іськів послався на нещодавні скарги на стан санвузлів і самого пологового у соцмережах. Проте, каже, поки що це лише на стадії розмов, а поняття "не спрацювалися" відкинув.

Особистого конфлікту, принаймні з мого боку, немає.Рішення щодо цього жодні не прийняті і чи будуть вони прийняті - також сказати не можу. Але розмови про це ведуться.

Також Віктор Іськів зауважив, що до роботи керівників інших медустанов Рівного у нього претензій немає. Тож і про кадрові заміни інших головних лікарів управлінням не розглядаються.

На сьогоднішньому засіданні Рівненської міської ради було вирішено: за результами наступного перерозподілу коштів від перевиконання бюджету таки виділити гроші на ремонт пологового і закрити це питання. Орієнтовно наступний перерозподіл має відбутися за результатами півріччя.

Адже раніше в інтерв’ю Радіо Трек головний лікар міського пологового будинку Сергій Сулімовський пояснив, що кошти на ремонт медзакладу (близько одного мільйона гривень) пообіцяли виділити депутати міської ради. Але так цього і не зробили. Цим Сулімовський і пояснював неідеальний стан деяких приміщень медзакладу.

Додамо також, що управління охорони здоров’я розглядає можливість переведення частини медперсоналу з акушерсько-гінекологічного відділення на вул. Драгоманова (Центр ПМСД "Центральний") у міський пологовий будинок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень