Рівненські жінки народжують лише в компанії

За останні 25 років присутність батька на пологах стала обов’язковою

Сьогодні рівненський пологовий будинок, що на вулиці Медичній, відзначає свій чвертьстолітній ювілей. За 25 років існування у Рівненському пологовому будинку партнерські пологи стали практично обов`язковими.

Про це в ефірі Радіо Трек повідомив головний лікар закладу Сергій Сулімовський. Каже, що раніше вважалося, що чоловіки слабкі духом і пологи дружини переносять складно, однак після того, як в Рівненському пологовому будинку запровадили такий метод пологів, цей міф розвіяли:

 

 

- Це майже обов’язкова умова. Тому що пологи - це обопільний процес, це дитина не дише жінки, це дитина і чоловіка. В цей період треба як ніколи підтримка рідної близької людини. За останні років 5 напевно, не було чоловіка, який втратив свідомість.

 

Нагадаємо, що сьогодні у Рівненському пологовому з нагоди 25-річчя проходять урочисті заходи – за участю теперішніх і колишніх працівників медустанови. За чверть століття з допомогою лікарів цього закладу на світ з`явилося близь 50 тисяч рівнян.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень