Спочатку – капітальний ремонт, потім – створення ОСББ

Депутати на засіданні комісії з питань міського господарства обговорили проблему створення ОСББ

Зокрема те, що після створення об’єднання жителям доведеться робити ремонт вже своїм коштом. Далі депутат Богдан Гапяк:

Люди, перед тим, як займатися своїм будинком, повинні розуміти, що там є проблемний дах, ліфт чи сходи, які проблеми в них є і з чим вони зіткнуться, і як їм себе правильно вести. Враховуючи те, що є два джерела фінансування з міського бюджету

Адже капітальні ремонти будинків, які ще не є в ОСББ, мають здійснюватися за рахунок міського бюджету. Будинки, що вже ввійшли до об’єднання, можуть лише потрапити під програму співфінансування міською владою.

Тож основною рекомендацією депутатів стало прохання до профільних комісій міськради розробити механізм інформування про планові ремонти людей та правильну організацію створення ОСББ. Також депутат Святослав Євтушенко запропонував на сайті міської ради оприлюднити план капітальних ремонтів в будинках міста, аби люди розуміли, коли їм варто створювати ОСББ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень