Перший в історії перепис с/г домогосподарств запланували в Україні

Для того, щоб зрозуміти, яких тварин утримують люди і що вони вирощують

Державна служба статистики планує провести перепис сільськогосподарських домогосподарств. Про це нещодавно повідомив очільник відомства Ігор Вернер, передає «Укрінформ».

За його словами, досі в Україні ще не робили подібного, тож пора дізнатися, яких тварин і які культури вирощують люди:

В Україні ще жодного разу не було сільськогосподарського перепису. У 2001 році у нас був Всеукраїнський перепис, в ході якого ми встановили точну кількість населення і його характеристики. На жаль, в сільському господарстві ми не маємо такої інформації. Йдеться про домогосподарства.

 

Нам потрібно знати, яких тварин утримують люди, які культури вирощують...

 

Цей перепис робиться для прийняття обґрунтованих рішень, щоб було зрозуміло, куди треба вкладати гроші, що потрібно дотувати. Для побудови грамотної державної політики у визначених областях, - пояснив голова Держстату.

Основна мета проведення с/г перепису - отримання цілісної, об'єктивної та достовірної інформації про різні характеристики сільського господарства.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень