24 мільйони – на підтримку тваринництва на Рівненщині

Виділила держава цього року

Державну підтримку сільського господарства продовжать до кінця цього року. Аби її отримати, аграрії та фермери Рівненщини вчасно повинні подати необхідні документи. Саме про це йшлося під час відеоконференції Мінагрополітики. Представники міністерства обговорили реалізацію державних ініціатив і хід осінньо-польових робіт в областях.

Директорка департаменту агропромислового комплексу ОДА Надія Переходько відзначила, що на Рівненщину вже надійшло понад 33 млн грн:

Більша частина коштів, а це понад 24 млн, спрямували на підтримку тваринництва. Селяни отримали гроші за утримання великої рогатої худоби, у тому числі й молодняка. Скористалися підтримкою й 60 фермерських господарств. На їхні банківські рахунки надійшло майже 3 млн на розвиток справи. Гроші пішли на компенсацію закупівлі сільськогосподарської техніки, насіння тощо.

Крім того, господарники Рівненщини отримали 4,6 млн грн. Гроші пішли на часткову компенсацію вартості за купівлю техніки та обладнання вітчизняного виробництва. За такою допомогою звернулися 30 сільгоспвиробників. Вони придбали майже півсотні одиниць техніки.

Тим часом ще 17 господарств області скористалися ще одним видом державної підтримки – їм компенсували відсоткові ставки за залученими пільговими кредитами. На це спрямували 1,8 млн грн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень