Скільки аграрії Рівненщини отримали грошей з держбюджету

Та на які галузі

Агропромисловий комплекс на Рівненщині отримав у цьому році 35 мільйонів гривень з держбюджету. Найбільше коштів на Рівненщині цього року отримало тваринництво - 23 мільйони гривень. 40 господарств отримали дотацію на отримання великої рогатої худоби, а понад 5700 селян – за вирощування телят. Про це пише прес-служба Рівненської ОДА.

Одне господарство отримало понад один мільйон гривень на компенсацію вартості закуплених для розведення племінних тварин. Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко зазначив, що господарників зацікавив ще один напрямок підтримки:

 Це часткова компенсація виплати придбаної сільськогосподарської техніки вітчизняного виробництва. Цим механізмом скористалися більше 40 агрофірм. Вони отримали понад 9,3 мільйонів гривень. Гроші спрямували на закупівлю тракторів, сівалок, обладнання для елеваторів тощо.

Окрім того, одне господарство закупило саджанці для закладання садів, виноградників та ягідників. На компенсацію з державного бюджету йому надійшло допомоги понад 700 тисяч гривень.

Разом з тим, скористалися агрофірми й державною підтримкою на компенсацію вартості насіння, а також здешевлення кредитів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень