Агрокорпорацію «КРУПЕЦЬ» відвідали угорці, аби перейняти кращий досвід у галузі сільськогосподарського виробництва

Близько двадцяти власників найбільших в Угорщині птахофабрик ознайомилися із повним циклом виробництва в Крупці. Відвідали машино-тракторний парк, де зосереджене сучасне обладнання для обробки 8 тисяч гектарів землі для сільгоспкультур.

Побачили сучасні, європейські умови, створені для вирощування птахівництва. Іноземним колегам продемонстрували потужності комбікормового заводу, який переробляє власну продукцію агрокорпорації. Також, ознайомили із технологіями нового заводу по переробці соняшника на олію (потужністю 120 тонн насіння за добу).

Керівництво агрокорпорації розповіло про власний, успішний досвід забезпечення повного циклу виробництва – від сировини до поставок кінцевому споживачу, для того, щоб продукція могла потрапити у торгові точки 16 країн світу.

На прикладі агрокорпорації КРУПЕЦЬ, ми бачимо, що Україна зараз стрімко розвивається в аграрному секторі. Все, що ми побачили на виробництві, підтверджує цей факт. Тут зосереджені сучасні технології, висока продуктивність кваліфікованих кадрів, чітко поставлені вимоги та стандарти якості, – поділився враженнями заступник президента Спілки птахівників Угорщини Такост Гергей.

В планах агрокорпорації КРУПЕЦЬ – будівництво найбільшого заводу в Західній Україні по виробництву комбікорму, в партнерстві із Голандією.

Практично підписані всі договори і розробляється документація, узгоджується проект. Потужність виробництва 40 тонн гранульованого та розсипного комбікормового в годину. Це буде найбільший завод в Західній Україні, який забезпечуватиме споживачів, що на сьогодні хочуть закуповувати в нас комбікорм, – розповів директор агрокорпорації «Крупець» Володимир Варфалюк.

Завод планують збудувати протягом двох років, серед кандидатів на генпідряд, постійний партнер агрокорпорації – компанія «РЕНОМЕ ЄВРОБУД».

Довідково про КРУПЕЦЬ:

  • Чи знали ви, що агрокорпорація КРУПЕЦЬ, лише за минулий рік, реалізувала понад 200 мільйонів яєць та виробила 38 тисяч тонн зерна для власного виробництва на комбікорм?
  • Кінцева продукція виробництва розходиться у 16 країн світу.
  • 192 мільйони гривень капіталовкладень було здійснено у виробництво лише за минулий рік.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень