Першою на всю Україну стала амбулаторія у Заборолі

Споруду вже ввели в експлуатацію у рамках програми «Допомога поруч»

Цьогоріч саме Рівненська область першою ввела в експлуатацію сільську амбулаторію у селі Забороль. Її вдалось збудувати «з нуля» за три місяці.

Такого швидкого результату вдалось досягти завдяки проекту «Допомога поруч». Гроші для цієї програми є перехідними, відтак будівництво, яке розпочалось торік, успішно було продовжено. До того ж Рівненщина в лідерах серед областей по кількості нових амбулаторій, - зазначає голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

В амбулаторії вже встановлюють меблі та підбирають в заклад фахівців. Через декілька тижнів тут святкуватимуть офіційне відкриття, тож зовсім скоро медзаклад в Заборолі прийме свого першого пацієнта.

Нагадаємо, в Рівненській області в рамках програми «Допомога поруч» заплановано будівництво 34 нових амбулаторії. На це з державного бюджету виділено 232 мільйони гривень.

З цієї нагоди Рівненщину привітав і Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарстваГеннадій Зубко.

Рівненщина – молодець! Цю амбулаторію збудовано в межах реалізації реформи сільської медицини. 517 нових амбулаторій — таким буде перший крок. Глобальна мета: сільська мережа амбулаторій, що налічуватиме 4223 надсучасні амбулаторії.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень