Перших важкопоранених військових планують евакуювати з «Азовсталі»

Йдеться про кілька десятків осіб

Україна та росія нарешті попередньо домовилися про евакуацію військових з «Азовсталі». Наразі йдуть переговори про вивезення з Маріуполя важкопоранених бійців, які лежачі, повідомила у Телеграмі Віце-прем'єр, міністр у Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Зокрема, вона написала такий допис:

За дорученням Президента ми ведемо дуже складні перемовини щодо евакуації важкопоранених бійців з Азовсталі в обмін на полонених росіян. 

 

Для ясності: зараз ми ведемо переговори лише про 38 важкопоранених (лежачих) бійців. Працюємо покроково. Обміняємо 38 важких, потім будемо рухатись далі. Зараз немає перемовин про обмін 500 або 600 людей.

 

Я дуже прошу. Йдеться про життя людей. Утримайтеся від публічних коментарів про те, чого не знаєте. Якщо все вийде і ми витягнемо людей, потім робіть, що хочете. А зараз прошу бути відповідальними та не заважати. 

 

Нагадаємо, на минулому тижні за допомогою підтримки ООН таки вдалося визволити з «Азовсталі» сотні цивільних маріупольців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень