Перша у Рівному жінка-барбер з лімфомою Ходжкіна організовує «онкотусовку» (ФОТО)

Ольга Rain називає цю зустріч «прорак»

Зліва — ілюстрація одного з випадків лімфоми Ходжкіна, описаної у 19 столітті. Справа — Ольга Баранчук. Колаж Радіо Трек.

У неділю, 15 вересня, об 11:00, у Всесвітній день боротьби з лімфомами, у Рівному в кафе «Place» (вулиця Лермонтова,4а) відбудеться дружня зустріч онкохворих #прорАк. 

На тусовку запрошують усіх небайдужих та тих, хто хворіє.

- У цей день зберуться саме ті люди, які борються з раком, ті, хто вже його переміг, та їх родичі, близькі, друзі. Разом з ними та запрошеними онкопсихологом та онкогематологом ми обговоримо шляхи боротьби із раком. Також, поділимося досвідом лікування цієї хвороби, отримаємо навички та знання щодо виявлення та встановлення діагнозу онко. Ми хочемо донести до людей, що рак – це не так страшно, як про нього говорять. Ми запрошуємо на зустріч тих, хто знаходиться на етапі лікування та тих, хто вже вийшов у ремісію. Рак – це не вирок і ми щодня це доводимо. Запрошуємо усіх, кому небайдужа та цікава тема боротьби з онко. Ми знаємо, що перемогти можливо, — розповідає головний організатор дружньої зустрічі онкохворих, які одужали #прорАк Ольга Rain.

До слова, 24-річна рівнянка Ольга Rain нині бореться із 4 стадією лімфоми Ходжкіна.

Так виглядає Ольга після лікування. Фото надала сама Ольга.

Вона зауважує, що коли в родину приходить рак, то хворіє вся сім‘я.

- Рак — це не біда і проблема однієї людини, і не лише її бій. А наш спільний. Тому і боротися ми маємо спільно, — резюмує Ольга.

Зауважимо, засновниці Revolt Barbershop & school Ользі Баранчук, яка більш відома під псевдо Ольга Rain, потрібна наша підтримка.

Реквізити ПриватБанку:
4149 4390 0933 8868

МоноБанк:
5375 4141 0379 0548

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень