Перша дружина зарізаного у Рівному перукаря Літвінова хоче від його другої дружини 3 мільйони компенсації

Але такої суми вона, певне, не одержить

Сергій і Тетяна Літвінови

У Рівному триває кримінальна судова епопея про те, як Тетяна Літвінова у лютому 2017 року зарізала свого чоловіка, перукаря Сергія Літвінова, у квартирі у Рівному, яку він орендував для неї та їхніх двох маленьких синів.

Тепер потерпілим у цій справі визнано 17-річного сина убитого від першого шлюбу, якого звати так само – Сергій Літвінов. А оскільки він є неповнолітнім, то його законним представником у суді є мама – перша дружина убитого Наталія Літвінова.

Варто зазначити, що вона від початку підтримувала колишню свекруху, маму Сергія Софію Літвінову, яка спочатку й була потерпілою у цій справі. Невдовзі після втрати пізнього і єдиного сина батько Сергія наклав на себе руки, вистрибнувши з вікна. А мама, літня жінка, ходила на усі судові засідання, вимагаючи справедливого покарання для убивці сина.

Софія Літвінова (на передньому плані)

Та не дочекалася – восени 2020-го її знайшли мертвою у квартирі. Померла нібито від пневмонії, яка у її віці справді може стати смертельною хворобою.

Нагадаємо,  у лютому 2017-го Тетяна після сварки з Сергієм у квартирі у Рівному, яку він винаймав для неї з двома їхніми маленькими синами, зарізала чоловіка і втекла того ж дня в Єгипет, залишивши дітей зі своєю мамою.

Тіло сховала у коморі тієї ж квартири, де залишилися діти й мама. За кілька днів мертвого Сергія знайшли й почали пошуки зниклої жінки. Її оголосили у міжнародний розшук. За кілька місяців, у травні того ж року, Тетяна знайшлася: вона звернулася у дипломатичну установу в Каїрі за якимось документом, де й виявилося, що її розшукує Інтерпол. Вона прилетіла до Києва під охороною рейсовим літаком. І одразу заявила, що вагітна. Обстеження лікаря це підтвердило, але її все одно помістили до СІЗО. Вона просила домашнього арешту, та виявилося, що дому на території Рівненської області у неї нема, тож суд постановив арештувати.

Рекомендуємо також прочитати:

Матір зарізаного Літвінова знайшли мертвою у Рівному (ФОТО)

У створенні борделю в установі звинувачують керівництво Рівненського СІЗО (ФОТО)

Восени того ж року Тетяна у неволі народила свого третього сина і записала покійного чоловіка як батька дитини. Софія Літвінова не визнала цю дитину за свого онука, заперечуючи батьківство її Сергія. Однак і ДНК-експертизу на можливе батьківство Сергія Літвінова цій дитині не проводили. За терміном можливого настання вагітності Тетяни він міг бути батьком. 

А невдовзі у СІЗО, де перебуває й досі, за нез’ясованих керівництвом цього закладу обставин  вона знову завагітніла й народила четверту дитину, доньку.

Двох її старших синів взяла на виховання родина  друзів загиблого Сергія, а менші, які перебували в СІЗО з матір’ю, тепер нібито у бабусі, матері Тетяни (але це точно не відомо).

Підозрювана у вбивстві з травня 2017-го дотепер перебуває в ізоляторі. Вона спочатку затягувала процес, мовляв, зле почувається через вагітність, а потім була заклопотана малою дитиною. Але тепер, за законом Савченко, під дію якого ще підпадає скоєний у лютому 2017-го злочин, виходить, що Літвінова уже відсиділа 8 років (день за два).

Минулого тижня суд нарешті знову взявся за цю справу, й потерпіла сторона в особі Наталі Літвінової заявила цивільний позов на 3 мільйони гривень на відшкодування моральних збитків. Тетяна з такою сумою не погоджується.

На наступному суді, який запланований на кінець серпня, потерпіла має пояснити, якими обставинами обумовлена саме така сума. Невідомо, чи суд візьме до уваги цей позов і чи задовольнить його хоча б частково, однак неважко здогадатися, що у багатодітної Тетяни таких грошей, бізнесу чи майна, які можна було б продати, немає. Її й під домашній арешт не помістили, бо дому на Рівненщині у неї нема.

Тепер її захисник знову просить про домашній арешт, але суд, як і раніше, знову продовжив термін тримання під вартою на 60 діб.

Далі буде…

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень