Підозрювана у вбивстві рівнянина Літвінова народила хлопчика

В перинатальному центрі

Підозрювана у вбивстві рівненського перукаря Тетяна Літвінова цими вихідними народила дитину. Нагадаємо, що про вагітність жінки стало відомо, коли її правоохоронці доправили до Рівного у травні цього року. Про народження третьої дитину в Літвінової повідомляє сайт «ЧаРівне» з посиланням на власні джерела.

Жінка народила передчасно, тож пологи проходили в перинатальному центрі. Наразі біля її палати чергують працівники СІЗО. Літвінова народила хлопчика вагою майже 2,3 кілограми.

Нагадаємо, що у лютому цього року тіло перукаря Сергія Літвінова знайшли в його оселі на вулиці Пластовій. За два дні до того його друга дружина Тетяна Літвінова полетіла до Єгипту сама, лишивши двох дітей на догляд матері, яка весь цей час була в квартирі загиблого.

У травні цього року Літвінову доправили назад у Рівне. Судитимуть жінку 30-го жовтня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень