Пережити опалювальний сезон: стало відомо, як зменшити суми в платіжках за газ

З новим тарифом можна менше платити за газ

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» від ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», дає можливість побутовим споживачам природного газу зменшити суми у платіжках під час опалювального періоду.

У листопаді-грудні минулого року підписники тарифу зменшили витрати на газ майже на 6,8 млн грн, у порівнянні з розрахунками за фактичне споживання.

У холодну пору споживачам, які опалюють оселі газом, оплачувати рахунки непросто. Виняток складають ті клієнти, що скористались нашим тарифом «Твій газ Рівномірний платіж». Ще до опалювального сезону, наші менеджери розділили їх оплату за річне споживання на рівні щомісячні платежі, – розповідає директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід Кошельник.

За його словами, скористалось даною пропозицією майже 3% клієнтів з числа тих, що опалюють оселі газом.  

Пенсіонерка Антоніна Калужна з Городища Рівненського району добре розуміє мову цифр, оскільки все життя пропрацювала бухгалтером. Вона в числі перших перейшла на газопостачання за тарифом «Твій газ Рівномірний платіж». Зізнається, що жодного разу про це не пожалкувала.

Як би не лютувала зима, за газ оплачую рівними частинами – по 984 гривні з копійками на місяць. Мені насправді це дуже зручно. Якщо ж у новому році зможу знову підключити даний тариф, то буду тільки дякувати. Бо можу спланувати свої витрати наперед, – розповіла Антоніна Якимівна. 

Нагадаємо, тариф «Твій газ Рівномірний платіж» від ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» діє до 1 травня 2022 року. Якщо до цього часу підписники тарифу не використають увесь запланований обсяг газу, заощаджені суми залишаться на їх особових рахунках і підуть на оплату подальшого споживання. У випадку використання понад заявлений об’єм, споживачі зможуть розрахуватись за нього за ціною 7,99 грн за кубометр.

Фактичний об'єм спожитого газу буде визначений на підставі даних лічильників. А інформація про остаточний розрахунок буде наведена у платіжках за квітень 2022 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень