Перевороту на росії не буде: Британський мільярдер назвав єдиний спосіб завершити війну в Україні

Українцям під силу вигнати окупантів з країни

Британський мільярдер і засновник корпорації Virgin Річард Бренсон розповів, що найближчим часом перевороту на росії не буде через відсутність сміливості у російських бізнесменів.

– Я говорив з власниками бізнесу, щоб сформувати лист, створити групу. Але я, чесно кажучи, не думаю, що вони досить сміливі, щоб це зробити, і наслідки для них були суттєві. Колись це настане, я сподіваюся, – каже Річард Бренсон.

Та Річард Бренсон переконаний, що Україна таки здатна витіснити окупантів з країни за допомогою необхідної зброї. Крім того, у цьому мають допомогти й санкції проти рф.

– Єдиний спосіб завершити цю війну - це якщо Україна почне відкидати росіян назад. І тоді в один день можна буде досягти мирної угоди. Але цього не станеться, поки путін відчуває, що у нього є перевага, – підкреслив мільярдер.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень