Перевороту на росії не буде: Британський мільярдер назвав єдиний спосіб завершити війну в Україні

Українцям під силу вигнати окупантів з країни

Британський мільярдер і засновник корпорації Virgin Річард Бренсон розповів, що найближчим часом перевороту на росії не буде через відсутність сміливості у російських бізнесменів.

– Я говорив з власниками бізнесу, щоб сформувати лист, створити групу. Але я, чесно кажучи, не думаю, що вони досить сміливі, щоб це зробити, і наслідки для них були суттєві. Колись це настане, я сподіваюся, – каже Річард Бренсон.

Та Річард Бренсон переконаний, що Україна таки здатна витіснити окупантів з країни за допомогою необхідної зброї. Крім того, у цьому мають допомогти й санкції проти рф.

– Єдиний спосіб завершити цю війну - це якщо Україна почне відкидати росіян назад. І тоді в один день можна буде досягти мирної угоди. Але цього не станеться, поки путін відчуває, що у нього є перевага, – підкреслив мільярдер.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень