Перевірте себе! Чашка кави розповість про вашу головну рису характеру

Швидкий тест

Кава – це напій, який бадьорить і заряджає енергією на цілий день. Якщо ви є поціновувачем кави, то цей тест саме для вас.

Виберіть одну з чашок та дізнайтеся про свою головну рису характеру.

Чашка № 1

Ви прагнете у всьому бути першою та найкращою, тому витрачаєте багато часу і сил на роботу. Ви не здаєтеся, не дивлячись ні на що. Вас поважають і цінують інші.  

Чашка № 2

Ви чесна і щира людина. Вам подобається спілкуватися з людьми й добре проводити час у цікавій компанії, але в пріоритеті у вас завжди дім. І ви зробите все для того, щоб ваші близькі відчували себе добре і комфортно.

Чашка № 3

Ви особлива людина, яка може прийняти своє минуле як належне і не соромитися його. Ви вмієте любити сильно і щиро, а на це не кожен здатний.

Чашка № 4

Ви мудра людина, але не хочете бути ні кращою, ні гіршою, тому завжди вибираєте золоту середину і хочете перебувати в гармонії. Ви не звикли вимагати від життя занадто багато, і випрошувати у когось допомоги вам також не подобається. Для вас головне, щоб люди, яких ви любите були живі й здорові, і вам цього цілком достатньо.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень