Секрети довгожителів: риси характеру, які допомагають жити довго та щасливо

Як зберегти ясну свідомість і молодість духу

Всіх довгожителів об'єднують спільні риси. Про це говорять психологи, які провели дослідження. Зокрема, експерти виокремили кілька особливостей характеру, які допомагають людині прожити довге життя.

Вміння бачити позитив

Перш за все стати довгожителями можуть ті, хто завжди на позитиві. Люди, які вміють знаходити позитивні моменти навіть в найскладніших ситуаціях живуть на кілька років довше.

Відпочинок

Відпочинок не менш важливий, ніж робота. Наш мозок працює без перерв, нескладно уявити, яке навантаження він витримує в ситуаціях, коли людина забуває про відпочинок навіть у вихідні. Психологи наполягають, що у нас повинні бути розвантажувальні дні.

Бажання постійно вчитися

Поки людина готова вчитися і дізнаватися якомога більше нового, старіння, принаймні ментальне, їй не загрожує. Зовсім не обов'язково записуватися на курси з вивчення чергової мови, буде досить щотижневого перегляду складних фільмів, брати нову книгу раз в кілька місяців і намагатися більше розмовляти з друзями, а не листуватися в месенджерах.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень