Перестали видавати готівку: українці масово скаржаться на відмови в касах «Привату»

Люди не можуть ні зняти валюту, ні отримати в ній перекази

Державний ПриватБанк перестав видавати в касах готівкову валюту. Українці масово скаржаться на те, що неможливо ані зняти долари з рахунків, ані отримати грошові перекази у валюті.

Люди з різних міст розповідають, що їхні заявки на отримання готівки постійно скасовують.

- Полтава, тричі замовляла готівку в іноземній валюті, і тричі банк скасовує, зараз замовила ще раз, чекаю на повідомлення. Читаючи відгуки, розумію, що ця проблема виникає останнім часом у багатьох, – поскаржилася одна з клієнток.

Користувачі кажуть, що при цьому валюту видають, але тільки «своїм»:

- Втретє отримую відмову (о 20:00 перед днем отримання) у видачі валютної готівки зі свого рахунку... При цьому знаю, що у відділеннях ПриватБанку наприкінці дня є черги зі «своїх» людей, які за вигідним курсом забирають залишки. Рекомендую не заводити SWIFT-платежі в ПриватБанк, тому що ймовірність зняти їх нагадує на даний момент лотерею, – додав інший клієнт «Привату».

У людей є підозри, що банк таким чином змушує українців переводити валюту в гривню.

Але, як запевняють в установі, причина в іншому.

Як пояснюють у банку, причина - логістичні труднощі з отриманням з-за кордону готівкової валюти. Але не дають жодних прогнозів щодо того, коли зміниться ситуація.

- Ваші заявки на замовлення готівки були скасовані через тимчасові складнощі в логістиці доларових банкнот з-за кордону. Ми перепрошуємо за завдані незручності, – зазначають у банку у відповідь на скарги.

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень