Переполох у Дубно через появу академічного ліцею

Рішення про його створення ще не ухвалили 

У Дубно планують створити академічний ліцей. Попередньо заклад для учнів середньої і старшої школи облаштують на базі міського ліцею №6. Відповідно до освітньої реформи тут учні зможуть обирати профільні напрямки дисциплін, які вивчатимуть поглиблено.

Обслуговуватиме ліцей не тільки Дубно, але й сусідні колишні райони, як то Млинівський, Демидівський, Радивилівський та інші. Крім того, за задумом ліцей матиме й національно-патріотичне спрямування.

 Втім, у місцевому управлінні освіти б'ють на сполох, що понад 300 дітей молодшої школи та їхні вчителі залишаться без навчання і роботи.

Цього не може бути апріорі, каже міський голова Дубна Василь Антонюк.

 

Поки запустять в роботу новий академічний ліцей, знайдуть у місті місце й учням молодшої школи. 

Зауважимо, що питання реорганізації 6-го ліцею у Дубно депутати обласної ради мають погодити  до кінця цього року, тож раніше наступного навчального року академічний ліцей не запрацює.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень