Перекрити міжнародну трасу збираються у селі на Рівненщині. Через коронавірус

Адже село потрапило у "червону" зону захворюваності

Мешканці села Біла Криниця Рівненського району збираються у середу, 19 серпня, перекрити міжнародну трасу Київ-Чоп, яка проходить через їхній населений пункт.

Піти на такий крок їх змусило припинення перевезень до села і з нього. Тобто те, що відучора у Білій Криниці більше не зупиняються маршрутки.

 

Організовуються селяни через соцмережі.

Про це Радіо Трек стало відомо з неофіційних джерел.

А Білокриницька сільська рада ще у п'ятницю на своїй сторінці у фейсбуці повідомила, що організовуватиме спецперевезення до села і з нього. 

Однак станом на 16:50 год сьогодні у сільраді не було жодних письмових звернень від жителів територіальної громади стосовно перекриття доріг у населених пунктах сільради. У цьому запевнила заступниця Білокриницького сільського голови Олена Плетьонка:

Інформація про перекриття доріг шириться не тільки по нашій громаді, але ми всі живемо у правовій державі і дотримуємося чинного законодавства органів влади вищого рівня.

 

Всі ми знаємо, що навіть для мирного протесту необхідно повідомити місцеву владу, РДА та Нацполіцію, інакше активістів можуть притягнути до відповідальності.

Олена Плетьонка додала, що спецперевезення у них розпочнуться уже з дня на день. Адже сьогодні перевізник забрав списки громадян критичної інфраструктури та погоджує їх у необхідних інстанціях. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень