Весілля та релігійні обряди - основні причини поширення коронавірусу на Західній України

Заявляють в Офісі президента

Офіс президента заявляє, що основними причинами поширення коронавірусу на заході є весілля і релігійні обряди. 
Про це йдеться в повідомленні на сайті президента за підсумками традиційної наради під головуванням Володимира Зеленського щодо запобігання поширення COVID-19, передають Українські Новини.

Глава уряду підкреслив, що на заході країни серед основних причин поширення вірусу - весілля та релігійні обряди, - сказано в ньому.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль також повідомив, що Кабінет міністрів буде перевіряти лікарні, щоб бути готовими до можливої другої хвилі поширення коронавірусної інфекції, якщо вона настане восени.

Водночас ситуація з поширенням вірусу непроста у всьому світі, про що свідчить близько 22 млн заражень і майже 800 тис. смертей, - йдеться в повідомленні.

Зеленський закликав громадян до розуміння і дотримання карантинних норм.

Має бути комплексний підхід. Люди втомилися від коронавірусу не тільки в Україні, але і по всьому світу. Про це свідчить міжнародний досвід. Протистояння COVID-19 - це співпраця держави і людей, і ми, звичайно, очікуємо розуміння. Як держава ми маємо зробити все від нас залежне, щоб стримати коронавірус, - сказав він.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень