Жорстких і масштабних Локдаунів більше запроваджувати не варто? У ВООЗ зробили заяву

Надто важкими виявилися економічні наслідки

Економічні наслідки масштабного локдауну, можливо, є навіть гіршими за наслідки самої пандемії. Принаймні ВООЗ припускає, що урядам, можливо, більше не варто вводити жорсткі карантинні обмеження через пандемію.

Відповідну заяву зробила головний епідеміолог організації Марія Ван Керкхове, пише Корреспондент з посиланням на medikforum.

В англійському варіанті вживається слово Локдаун, який варто розуміти як жорсткий і масштабний карнатин із бідбшою ніж зазвичай кількістю обмежень.

Саме від таких Локдаунів, можливо, варто буде утримуватися урядам у подальшому.

Принаймні, Ван Керкхове озвучила подібну пропозицію до урядів країн щодо другої й всіх подальших хвиль COVID-19, оскільки економічні наслідки карантину набагато перевершують умовний виграш у медичному плані. Носіння масок і дотримання соціальної дистанції, можливо, є базово -- достатнім при цій пандемії.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень