«Перекроїла» свої турецькі гени: Хюрем з «Величного століття» змінилася до невпізнання (ФОТО)

Виконавиця ролі Хюррем, добряче «попрацювала» над зовнішністю

Хюррем Султан у «Величному столітті» зіграла Мер’єм Узерлі. Та нині акторка не має нічого спільного зі своїм серіальним образом. Річ у тім, що знаменитість кардинально перекроїла обличчя й змінилася до невпізнання.

Телеглядачі, які захоплено спостерігали за перипетіями сюжету серіалу «Величне століття», нині побачили б виконавицю головної ролі Хюррем Султан і не впізнали б її

Довелося звертатися за допомогою до пластичних хірургів. Люди, які знаються на цьому питанні, стверджують, що колись руда бестія, а нині блондинка, виконавиця ролі Хюррем, добряче «попрацювала» над зовнішністю.

У підсумку маємо зміну форми носа, звуження підборіддя, підтяжку обличчя, збільшення губ та грудей.

 

І це далеко не повний список дивовижних перетворень турецько-німецької зірки.

 

Якщо порівняти кадри з серіалу та свіжі знімки акторки, можемо відзначити – вона значно помолодшала.

Виконавиця ролі Хюррем, добряче «попрацювала» над зовнішністю

Одні називають новий образ Мер’єм просто чудовим. Іншим бракує природності та вродженого шарму. Багато хто в Інстаграмі звертається до Узерлі з проханням відмовитися від філерів та залишитися такою, якою її створила природа.

Фани намагаються пояснити, що сучасні стандарти краси не є ідеальними й не можна сліпо слідувати їхнім настановам, повністю втрачаючи власну унікальність та особливості зовнішності.

Та, схоже, знаменитість їх не чує, тому й не має нічого спільного з тією особою, яку ми звикли бачити в культовому серіалі. Візитів до косметологів та хірургів стає значно більше, тож невдовзі можемо побачити ще якісь зміни на обличчі Мер’єм Узерлі.

Джерело: 1 хвилина

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень