Натягнули до невпізнання: Хюррем Султан з «Величного століття» тепер зовсім інша (ФОТО)

Зараз 40-річну акторку складно впізнати

Акторка Мерʼєм Узерлі, яка зіграла головну роль у знаменитому серіалі «Величного століття» після зйомок змінилася до невпізнання.

  • Мер’єм Узерлі народилася у Касселі, Німеччина. Її акторська кар’єра почалася ще в юності, але справжню славу їй принесла роль Хюррем Султан. Цей персонаж був настільки яскравим та багатогранним, що глядачі з першого погляду закохалися в чарівну рудоволосу красуню. Її природна краса та вражаюча акторська гра стали запорукою успіху серіалу.

Однак, як часто буває у світі шоу-бізнесу, з роками Мер’єм Узерлі вирішила вдосконалити свою зовнішність за допомогою пластичної хірургії.

Різні джерела стверджують, що акторка вдалася до ряду процедур, включаючи ринопластику, підтяжку обличчя та губ, збільшення грудей та інші втручання.

Пластичні операції кардинально змінили зовнішність Мер’єм Узерлі. Багато шанувальників зазначають, що тепер вона виглядає значно молодшою та навіть ровесницею своєї доньки за серіалом – Міхрімах Султан, яку зіграла молода акторка Пелін Карахан. Такі зміни викликали неоднозначні реакції у суспільстві.

Як сьогодні виглядає Мер’єм Узерлі

Одні вважають, що акторка виглядає чудово, інші ж критикують її за втрату природності.

У коментарях під фотографіями в соцмережах часто можна знайти коментарі, де шанувальники просять перестати акторку використовувати філлери та залишити свою зовнішність в спокої.

Джерело: 1 хвилина

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень