Маленька і товста: як насправді виглядала легендарна Хюррем з «Величного століття» – взагалі не красуня (ФОТО)

Хто б міг подумати!

10 років тому в Україні найпопулярнішим був турецький серіал «Величне століття». Своїм успіхом серіал частково зобов’язаний вдалому підбору акторів, зокрема, виконавиці ролі Хюррем (Роксолани).

Звісно, в Україні за артисткою слідкували особливо уважно, адже вона зображала на екрані героїню українського походження, яка свого часу тримала в своїх руках добробут всієї Османської імперії.

Мар’єм Узерлі, актриса, яка зіграла Хюррем, безперечно підійшла за всіма параметрами, адже змогла продемонструвати гордість, волю та гострий розум.

Як насправді виглядала легендарна Хюррем з Величного століття

Але з реальною історичною фігурою акторку пов’язував лише колір волосся, який після зйомок вона також змінила. Мар’єм пофарбувалася в рудий, але на цьому схожість між Хюррем Султан та Узерлі закінчилася.

Відомий історичний факт, що насправді султанша була маленького зросту і стрункою фігурою похвалитися не могла. Ніс – великий і круглий, а очі – маленькі та глибоко посаджені. І попри це Роксолана змогла закохати у себе повелителя.

На думку істориків, падишаха приваблював розум жінки та її сміливість. Адже якщо всі наложниці боялися дивитися йому в обличчя, то Хюррем робила це рішуче, а також часто висловлювала свою думку щодо будь-яких питань.

Джерело: sensatsiya

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень