Передача рівненського аеропорту інвестору затягується. За комісію не проголосували

І не включили депутата

Рівненський аеропорт хочуть передати в концесію. Обрати підприємство, яке відновить летовище, має спеціально утворена комісія. За її створення сьогодні мала проголосувати Рівненська обласна рада. Однак проект рішення набрав лише 28 голосів із шести десятків присутніх у залі депутатів. Голова обласної ради Олександр Данильчук говорить, що від цієї комісії й залежатиме майбутнє аеропорту: 

Все залежатиме від тої комісії, яка буде обрана, і який договір концесійний підпише обласна рада з концесіонером. Такі й будуть зміни. Дуже прикро, що за концесію проголосували всі, а за комісії не хочуть голосувати. Я не розумію, чому вони так туди хочуть влізти – комісія безкоштовна. Що ж там такого дають?

Тепер за створення комісії голосуватимуть на наступному засіданні сесії обласної ради. Раніше ми повідомляли, що одна з комісій обласної ради раніше запропонувала включити до комісії по аеропорту депутата Михайла Кирилова, який проти підписання концесійного договору. Члени обласної ради не підтримали його включення до складу конкурсної комісії. До неї мають увійти керівництво області, аеропорту, профільні чиновники та правоохоронці.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень