Пенсійний Фонд зробив важливе оголошення для всіх, хто ще НЕ отримав грудневу пенсію

У чому проблема

Попри війну, пенсії в Україні нараховують вчасно. Однак щомісяця стається так, що одразу кілька мільйонів українців можуть невчасно отримувати свої виплати.  

Хвилюватися не треба. Гроші нараховані всім, а не приходять вони вчасно всього лиш через спосіб доставлення.

Для пенсіонерів, які отримують виплати через пошту

Пенсії у відділеннях Укрпошти отримує третина усіх пенсіонерів в Україні. Всі інші мають рахунок в банку й щомісяця отримують на нього гроші.   

В Пенсійному Фонді вже зробили заяву, що понад 7 мільярдів гривень було перераховано на Укрпошту. Це вся сума, яку повинні отримати люди. А от, як Укрпошта відреагує, та наскільки оперативно видасть ці виплати, від ПФУ не залежить. В деяких населених пунктах бракує листонош, тому й на пенсії доводиться чекати довше.

Як зняти гроші з пенсійної карти, коли у відділенні банку немає світла?

Оскільки в Україні діють віялові відключення світла і банки не завжди працюють, пенсіонерам дозволили знімати пенсію прямо на касах супермаркетів.

Для цього потрібно просто зробити покупку на будь-яку суму, та вказати розмір виплати, яку касир видасть вам разом з чеком. Жодних комісій при цьому не буде.

Також гроші можна зняти в аптеках та різноманітних торгових мережах. А ще в Україні запровадили банкоматний роумінг. Все для того, щоб українці могли знімати готівку без комісій та лімітів у «чужих» банках.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень