Пенсіонерку з Рівненщини ошукали на 60 тисяч гривень

Шахраї зняли «порчу» за 60 тисяч гривень у жительки Зарічненщини

Поліцейські Зарічненського відділення поліції шукають двох жінок, які вчора, 22 листопада, ошукали 76-річну пенсіонерку із села Серники.
Дві жінки, одній з яких орієнтовно 20-22 роки, а іншій — близько 40-ка, вранці завітали на подвір’я до старенької та запропонували продати їм горіхи. Коли господиня винесла, покупцям не сподобався їх товарний вигляд, тому відмовилися, але одночасно завели розмову про порчу на їхній родині та можливість усе «зняти».

Жінка винесла їм спочатку п’ять тисяч гривень, але непрохані гості наполягали, аби повернути спокій в сім’ю, необхідні всі заощадження. Тож пенсіонерка принесла їм ще 55 тисяч гривень, які шахрайки загорнули у рушник і наказали покласти під подушку. Прохання принести кружку води і відволікло на пару хвилин господиню, у якої поцупили всі накопичені роками заощадження.

Як розповіла потерпіла, хоч вона і розуміла, і намагалася контролювати ситуацію, все ж перебувала ніби під гіпнозом. Єдине, що вона встигла розгледіти «вазівку» бежевого кольору, на якій зникли аферистки.
За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України. Наразі проводяться розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до злочину, та їхнього місцеперебування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень