Педагог із Рівненщини отримав звання «Заслужений вчитель України» (ФОТО)

Він – не просто вчитель, а ще й Захисник із великим серцем

Сергій Бадига - вчитель із Кідрівського ліцею Вараського району
Сергій Бадига - вчитель із Кідрівського ліцею Вараського району

Учителя фізкультури з Рівненщини Сергія Бадигу відзначив Президент України. До Дня працівників освіти, який відзначають саме сьогодні, Володимир Зеленський присвоїв нашому земляку звання «Заслужений вчитель України», повідомляє очільник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Сергій Бадига – учитель фізкультури та предмету «Захист України» Кідрівського ліцею, що у Вараському районі. Понад 20 років працює з дітьми.

 

У 2014 році був мобілізований до Збройних Сил України. Проходив службу в 79-ій аеромобільній бригаді в зоні АТО, брав участь у боях за Іловайськ. А з першого дня повномасштабної війни знову пішов до лав ЗСУ.

Наразі чоловік перебуває на лікуванні після важких поранень, адже під час бойового завдання на Донеччині, рятуючи побратима, потрапив на ворожу розтяжку.

Сергій Бадига – учасник АТО, «кіборг» та відважний захисник України. Він вкотре довів, що людяність, щирість та любов – це риси української ідентичності. Саме такі патріоти, як наш чудовий педагог і справжній боєць, своєю працею і подвигом здобувають перемогу, – наголошує голова ОВА.

 

Слава Україні!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень